Crema per cutis mixta de totes les edats. Te un tacte poc oliós, per tant no es oclusiu.
Produïda sense derivats del petroli, sense corticoides, tan sols fem servir productes naturals.
La seva presentació amb tubs de 60 gr esta especialment pensada.  Jordi Franquesa, aposta per que el reciclatge comenci en el punt de fabricació, eliminant embolcalls innecessaris, per fe un pot dels mes utilitzats en cosmètica es necessita fer servir un mínim de 3 vegades mes de materials que per fer els tubs utilitzats per 1842, per tant l’estalvi comença en el procés productiu.

Composició:
aqua, actilmetoxicinamate, linumusitatissimun, pantenol, butyl, methoxydibenzoymethane, rosa canina, prunusdulcis, borago, sodiumlactate, lacticacid, glycerin, serine, tea-lactate, urea,  sorbitol, sodiumchloride, lauryldiethylenediaminoglycine, propyleneglycol, laurylamimopropylglycine, allantoin, sodiumpolyacrylate, ethylhexylstearate, trideceth 6, citricacid, propylparaben, mettylparaben, bha, piroctoneolamine, acetylcystein, propilis galas.
Les proporcions dels materials son part de la clau del producte i per tant no es poden revelar.

Indicacions:
PREVENT AGE, es especialment indicada per pells amb tendència a la vermelló i/o descamació, que no cal confondre amb  pell seca, si no que es tractaria de dermatitis seborreica, també es molt útil per la contra làctia dels nadons i  per tractar cosmeticament però efectivament la psoriasi  del cuir cabellut, cap i orelles.

Com utilitzar-ho:
Aplicant matí i nit, amb un lleuger massatge, fàcil absorció i aplicació.

Marca

BREU HISTÒRIA DE LA FARMÀCIA FRANQUESA 1842-2017
175 anys d’història, unint tradició amb innovació.
Els Documents oficials més antics que conserven del que llavors s’anomenava apotecaria, botica o farmàcia daten del 26 de Novembre de 1889, quan el titular Ignasi Roviralta Falqués ven la farmàcia a Narcis Rovira Vilarrúbia. Hom té constància de la seva fundació el 9 de Novembre de 1842 per una anotació de Joan Baptista Franquesa en un dietari del 1934 que encara es conserva.

Pere Franquesa, actual titular junt amb els seus fills, Joan i Jordi, recorda també un vitrall de la porta d’entrada on textualment hi deia: “Fundada el 1.842”, aquest element va desaparèixer a finals dels anys 30.
Així doncs, és la farmàcia més antiga del llavors municipi de Sant Andreu de Palomar, conservant els mobles d’estil Isabel II fets per l’ebenista Sr. Roviralta el 1882 per al seu fill farmacèutic  titular en aquell temps. L´any 1923, el pare i avi dels actuals titulars, Joan Baptista Franquesa i Ferrà compra la farmàcia a Lluís Gifre i Serra, essent-ne titular fins el 1962, any en què passar a regir-la el seu fill Pere fins el 2005 quan comparteixen la titularitat en Pere amb els seus fills Joan i Jordi fins a dia d’avui.
Breument, a banda de mantenir el mobiliari, la Caixa registradora National , aparells de ceràmica del s. XIX, el cordialer amb els seus pots de vidre pintats a mà i instruments d’apotecaria de més de cent anys, la farmàcia Franquesa es caracteritza per la seva cura de principis actius vegetals preparant fórmules magistrals exclusives per a problemes dermatològics tals com dermatitis atòpica, psoriasi, dermatitis seborreica i d’altres.
Aquest any esta d’aniversari fa 175 anys.

JORDI FRANQUESA I BORRÀS
Neix Febrer 1967 a Barcelona(Sant Andreu).
Facultat de farmàcia UB 1987-1992
M’agrada la investigació i desenvolupar productes nous. Agraeixo la resposta dels nostres clients que ens han ajudat a conèixer les propietats dels nostres productes i les seves activitats a nivell de pell i dermatología.
La filosofía dels nostres productes és:
Productes inòcus, sense olis sintètics o de petroli, no agressius per la pell i la gent.

Origen dels materials:
Els productes que componen PREVENT AGE, estan subministrats per una empresa de Terrassa, però els seus orígens son molt variats.
Els envasos estan fabricats al Valles Occidental, per tant el radi de treball es molt petit, per el que podríem assegurar que es un producte Km Zero. La producció i l’embassat de les cremes es fa integrament dins del Laboratori que hi ha muntat dins de la Farmàcia Franquesa.

 

MIV

Obrim un canal de comunicació directe amb els fabricants, aportem informació sobre les composicions dels productes, els seus processos productius, el seu reciclatge i tota la informació de caràcter rellevant per a tu.
MIV és una plataforma viva, que aporta informació viva i que està en constant evolució. La nostra missió és que MIV formi part del teu dia a dia. Podràs trobar-nos en moda, calçat, bosses, alimentació, cosmètica, parafarmàcia, begudes, productes industrials, productes per a l’oci, productes esportius i qualsevol producte etiquetat o envasat.

MIV COSMÉTICA

Els productes cosmètics, han d’aportar molta informació als consumidors i en general els seus envasos no ho permeten, per tant els fabricants es veuen obligats a fer uns manuals d’instruccions que es perden quan el client obre l’envàs. MIV permetrà als fabricants aportar tota la informació necessària i molt més, i al client final amb un sol gest amb el seu mòbil tindrà accés a tota aquesta informació a qualsevol moment, ja que es trobarà allotjada en el mateix recipient del producte. Facilitem l’accés a la informació a les instruccions d’ús, a la seva composició, etc i sobretot facilitem l’accés a tota aquesta informació en tants idiomes com el fabricant desitja i sense problemes de grandària de lletra.

MIV mitjancant la tecnologia NFC dona poder a la vostra marca, al vostre producte i al teu servei i fa feliços als teus clients.
La nova era de les experiències de compra esta aquí.
Uneix-te a l’esperèriencia MIV.