La Història de MIV-MakeItVisible:Innovació, Artesania i Sostenibilitat:

A la fi de 2015, en l’animada ciutat de Barcelona, un grup d’emprenedores apassionades per la moda, l’artesania, la sostenibilitat i la tecnologia es va unir per a donar vida a un projecte que canviaria el món de la moda i de la informació dels productes per sempre: MIV-MakeItVisible. Amb una visió clara i un conjunt de valors fonamentals, aquesta empresa es va aventurar en un emocionant viatge per a transformar la indústria i la comunicació de la mateixa amb el client final.

L’empresa es batejo amb el nom de Twenty Corner, S.L. amb un clar objectiu, promoure la moda que es creava prop de nosaltres i comunicar al client final el bé que s’estava treballant. Quan comencem a caminar el que era un dels nostres lemes “ho fem tot visible” es va convertir en la nostra marca MIV– Make It Visible

MIV-MakeItVisible creia en la resiliència com a principi clau. Sabíem que ens enfrontaríem a desafiaments en el camí cap a la sostenibilitat i la innovació, però estàvem decidides a superar-los. Amb un equip compromès i una visió ferma, ens embarquem en la missió de fer que la moda per a començar fos més sostenible i accessible.

L’estiu de 2016 va marcar una fita important en la història de MIV-MakeItVisible quan presentem el projecte en el marc del certamen 080 Barcelona Fashion Week. Va ser un moment emocionant per a l’empresa, ja que el seu enfocament en la comunicació de la moda, la seva traçabilitat, la sostenibilitat i la combinació d’artesania tradicional amb tecnologia d’avantguarda va capturar l’atenció de l’audiència i la indústria de la moda en general.

Els valors fonamentals de l’empresa són la clau del seu èxit. MIV-MakeItVisible abraça la sostenibilitat i la responsabilitat en totes les seves formes, des de la circularitat fins al reciclatge i la proximitat. Utilitzant materials sostenibles i processos de fabricació respectuosos amb el medi ambient, reduint al màxim la seva petjada de carboni, i tenint com a principi la responsabilitat social.

L’artesania exercia un paper central en la filosofia de l’empresa. Valorant les habilitats dels artesans locals i buscant promoure el seu treball a través dels seus dissenys únics i d’alta qualitat. Al mateix temps, integrem tecnologia de la comunicació avançada, com la tecnologia NFC i codis QR variables, per a crear una experiència única per als seus clients.

La traçabilitat de productes és donis de l’inici altre aspecte important. MIV-MakeItVisible està compromesa amb la transparència i permet als seus clients rastrejar l’origen i la història de cada peça que compren, des de la matèria primera fins a la producció final.

Amb el temps, MIV-MakeItVisible es va convertir en un referent en la utilització de noves tecnologies en l’etiquetatge de producte, i creant la seva pròpia línia de productes, sostenibles, ètics, artesans i naturals, incorporant sempre la innovació.

La història de MIV-MakeItVisible és un testimoniatge inspirador de com una empresa pot canviar una indústria en abraçar la resiliència, la sostenibilitat i la innovació. La seva visió audaç i els seus valors indestructibles la van convertir en un far d’esperança en el món de la moda i la sostenibilitat.