For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Personificant l’elegància

La feminitat i l’elegància resideixen al cor de Carolina Herrera i aquest perfum encarna tots els valors essencials tant de la marca com de la seva creadora. L’ampolla d’estil art déco és una gota d’or estilitzada coronada amb un ornament que sembla una joia a la part superior; un disseny veritablement clàssic que aporta a la fragància una aura de prestigi.

President de l’empresa

A Puig fem les coses a la nostra manera. Com a empresa fundada i desenvolupada per emprenedors, donem suport a les persones innovadores i que assumeixen riscos. Com a empresa familiar, coneixem el valor de la visió a llarg termini: algunes de les idees més brillants necessiten temps per madurar i desenvolupar-se.

Si el teu lloc de treball ideal és un entorn en el qual aflora la passió i tothom té la possibilitat de prosperar a la recerca de l’excel·lència, Puig és el lloc que estàs buscant. Coneix els valors, la cultura i els compromisos que han fet de Puig un cas a part.

Sostenibilitat

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Com a empresa familiar amb visió a llarg termini, la sostenibilitat forma part de l’ADN de Puig i de la forma de fer negocis de l’empresa. “Estem compromesos amb el nostre llegat”, afirma Marc Puig, Chairman i CEO.Des del principi, Puig ha assumit el compromís de construir un futur sostenible i respectar el medi ambient.El 2014, l’any del 100  Aniversari de l’empresa, Puig va donar un gran pas endavant anunciant un pla global: el Programa de Sostenibilitat 2020, que abasta tota la cadena de valor de Puig.

Es basa en cinc pilars d’activitat: Product Stewardship , Sustainable SourcingResponsible LogisticsResponsible Manufacturing, y Employees and Facilities.

“I HAVE A RESPONSIBILITY TO THE WOMAN OF TODAY — TO MAKE HER FEEL CONFIDENT, MODERN AND ABOVE ALL ELSE BEAUTIFUL.”

Carolina Herrera

 

Bosses

Bolsos

Bijuteria

Bisuteria

Complements

Sabates

Cinturons

Mocadors

Núvies

Novias

Home

Dona