Una empresa dedicada al desenvolupament, disseny i fabricació de Snow Bikes a Barcelona. Les primeres bicicletes de neu 100% espanyoles, molt fàcils d’utilitzar en pistes i que compten amb sistemes de seguretat. Tota una revolució quan les muntanyes es cobreixen de blanc.

Es tracta d’una bicicleta de neu de tres esquís, amb un suport per utilitzar els telecadires de les pistes. Dissenyada amb un sistema basculant del darrere que proporciona a l’usuari el “carving” desitjat per tenir el control i poder frenar molt fàcilment.


Els dos models que fabrica la marca Pyrénées i Hymalaya estan compostos amb materials d’alta qualitat, són bicicletes per a la neu d’alumini equipades amb components de grans marques.

Aquestes Snow Bikes proporcionen al usuari una gran estabilitat, control y comoditat. El diseny està pensat perqué el tren darrer permeti a l’usuari imitar el moviment d’un esquiador i poder frenar molt rapidament i fer girs espectaculars sense cap esforç. Com s’aprecia en la seguent imatge.
Composició:
Pyrennés
La Pyrennés és la snowbike ideal per als pilots inexperts que vulguin iniciar-se en aquest esport. Aquest model es caracteritza per la seva manejabilitat i practicitat. El Pyrennés està format per una estructura d’alumini
La Pyrennés és la snowbike ideal per als pilots inexperts que vulguin iniciar-se en aquest esport. Aquest model es caracteritza per la seva manejabilitat i practicitat. El Pyrennés està format per una estructura d’alumini.El tren davanter consta d’una suspensió de dirt unida a un suport frontal amb un esquí que proporciona suavitat il·luminada en la conducció. El tren del darrere conté un basculant amb dos esquís i dos estrep que amb un moviment paral·lel, aquest li proporciona al pilot el carving desitjat per no perdre el control.

Característiques tècniques
Quadre:
Mono tubular de aluminio

Potencia:
Aluminio 6061 T6

Manillar:
BMX 650 mm

Estriberas:
Diseño exclusivo Artic

Cuerda de seguridad:
Cuerda retráctil con extensión de 2,5 (m)

Horquilla de Suspensión:
RST Dirt 130 (mm)

Esquís:
Wood Core. Madera + Fibra de vidrio

Peso:
14  kg.

Hymalaya
El modelo Hymalaya es la culminación del trabajo, más ligera y con una conducción excelente, donde destacamos la suavidad y el confort que transmite en el descenso de cualquier pista. Gracias a su diseño vanguardista y su fabricación artesana se puede garantizar la conducción soñada por todo rider. La Hymalaya está formada por una estructura de aluminio, donde en el tren delantero incorpora una suspensión Rockshox para hacer más fácil la absorción de cualquier irregularidad del terreno. Siempre manteniendo el diseño del tren trasero, desarrollado para proporcionar el carving deseado. Y como no, mencionar los esquís Wood Core, fabricados exclusivamente para Artic Snow Bikes, esquís que transmiten la seguridad y fiabilidad deseada.

Características técnicas
Cuadro:
Mono tubular de aluminio

Potencia:
Aluminio 6061 T6

Manillar:
BMX 650 mm

Estriberas:
Diseño exclusivo Artic

Cuerda de seguridad:
Cuerda retráctil con extensión de 2,5 (m)

Horquilla de Suspensión:
Rockshox SEKTOR RL-16 140 (mm)

Esquís:
Wood Core. Madera + Fibra de vidrio

Peso:
12,5 kg.

Instrucciones de uso y seguridad
Artic Snow Bikes ha creado este producto para ser utilizado colocándose encima de las estriberas, utilizando el asiento como apoyo y sistema de acoplamiento en el telesilla y no para descender sentado en el soporte.
Durante el uso de una Artic es imprescindible fijarse la correa de seguridad a la muñeca tal y como se muestra en la siguiente imagen para evitar que ésta se deslice de forma autónoma.

Mantenimiento
Artic recomienda comprobar la tornillería general, después de cada uso.
Los esquís requieren de un mantenimiento para que le puedan durar mucho tiempo y sigan proporcionando la velocidad adecuada. Cuidar los cantos que sobresalen y encerar regularmente después del uso. La cera que debe utilizar es la normal, igual que en los snowboards o esquís habituales. Siempre puede dirigirse a una tienda especializada o incluso en la misma estación para obtener consejos para realizar un buen mantenimiento.

Sistema Funicular
En el sistema funicular, se deberá esperar con la Artic y levantarla cuidadosamente ajustandoel soporte del asiento con el telesilla. Para ello, será necesario sentarse encima del soporte y sostener el manillar con la otra mano. Una vez bien acoplada se deberá bajar la barra de seguridad del telesilla.

 

Marca

 

Artic Snow Bikes és una empresa dedicada al desenvolupament, disseny i fabricació de snowbikes. Per això comptem amb un gran equip en desenvolupament i investigació, els millors fabricants de quadres i els millors artesans de l’esquí.

 

Artic Snow Bikes transmet a l’esquí la passió pels esports de manillar i rodes, com al seu dia va ser el surf amb l’snow. Aquestes Snowbikes proporcionen al pilot una gran estabilitat, control i comoditat. En definitiva, es tracta d’un artilugi novedós molt fàcil de conduir, que compta amb sistemes de Seguretat. www.articsnowbikes.com

Origen i Fabricants dels materials

Una bicicleta 100% espanyola, amb materials d’alta qualitat d’empreses situades a la província de Girona i Barcelona. La marca durant els quatre anys de proves i de diferents test ha aconseguit un procés de fabricació que compta amb els millors enginyers del moment, i els majors artesans del món de l’esquí per poder desenvolupar ambdós models a un preu-qualitat immillorable.

Les empreses que fabriquen per a la marca estan situades a la comarca del Vallés Oriental i Occidental de la província de Barcelona, i d’ altres a la comarca del Pla de l’ Estany de la província de Girona.

Artic Snow Bikes demana a aquestes empreses un control exhaustiu del material utilitzat en el seu procés de fabricació, i per això prefereixen la fabricació nacional, amb l’objectiu de no perdre el control i poder utilitzar els materials correctes amb el seu respectiu certificat de qualitat.

Ambdós models disposen de components de primeres marques a nivell mundial en el món de les bicicletes per poder donar el millor producte als consumidors

MIV


Obrim un canal de comunicació directe amb els fabricants, aportem informació sobre les composicions dels productes, els seus processos productius, el seu reciclatge i tota la informació de caràcter rellevant per a tu.


MIV és una plataforma viva, que aporta informació viva i que està en constant evolució. La nostra missió és que MIV formi part del teu dia a dia. Podràs trobar-nos en moda, calçat, bosses, alimentació, cosmètica, parafarmàcia, begudes, productes industrials, productes per al lleure, productes esportius i qualsevol producte etiquetat o envasat

INDÚSTRIA

La indústria, els fabricants de maquinària, de complements per a la indústria, els fabricants d’ elements per al lleure o l’ esport, requereix donar informació als usuaris dels seus productes. En aquest moment tot es realitza amb llargues documentacions en paper que quan es necessiten mai estan al seu lloc.

MIV permetrà que les instruccions sempre estiguin incorporades en els equips, com l’avantatge d’una transmissió directa de la informació als usuaris finals, sempre a la seva disposició durant la vida de l’equip.)

MIV mitjançant la tecnologia NFC dona poder a la teva marca, el teu producte i el teu servei i fa feliços els teus clients.

La nova era de les experiències de compra ja és aquí.

Uneix-te a l’ experiència MIV.