Crema nutritiva aloè Plus, especifica per  tractar cosmeticament pells amb dermatitis atòpica i psoriasis, tan per nadons, com per nens i adults. Crema densa, però de fàcil absorció, tacte a les mans sedós, avellutat.
Produïda sense derivats del petroli, sense corticoides, tan sols fem servir productes naturals.  Es molt rica amb Omega 3 i Omega 6.
La seva presentació amb tubs de 60 gr esta especialment pensada.  Jordi Franquesa, aposta per que el reciclatge comenci en el punt de fabricació, eliminant embolcalls innecessaris, per fe un pot dels mes utilitzats en cosmètica es necessita fer servir un mínim de 3 vegades mes de materials que per fer els tubs utilitzats per 1842, per tant l’estalvi comença en el procés productiu.

Te un poder cicatritzant i regenerant molt elevat, com es pot veure en alguna de les fotos de la seva web www.1842.cat.

Composició:
aloe vera, aqua, cetearyl, alcohol, panthenol, tocopheryl, acetate,polisorbote 80, prunusdulcis, borago, linumusitatissimum, sodiumcetearyl,sul-fate, rosa canina, retinol, glycerin, sodiumlactate, lacticacid, serine, carnitine, sorbitol, tea-lactate, urera, sodiumchloride, lauryldiethylenediaminoglycine, laurylaminopropyglycine, allantoin, alcohol denat, propilis galas, bha, citricacid, propylene glicol, propylparabem, methylparaben, pirotoneolamine.
Les proporcions dels materials son part de la clau del producte i per tant no es poden revelar.

Com utilitzar-ho:
Aplicar de 3 a 7 cops al dia, segons necessitat. Es pot aplicar a mans, colzes, plecs de genolls i braços, zones poc extenses.

Marca

BREU HISTÒRIA DE LA FARMÀCIA FRANQUESA 1842-2017
175 anys d’història, unint tradició amb innovació.
Els Documents oficials més antics que conserven del que llavors s’anomenava apotecaria, botica o farmàcia daten del 26 de Novembre de 1889, quan el titular Ignasi Roviralta Falqués ven la farmàcia a Narcis Rovira Vilarrúbia. Hom té constància de la seva fundació el 9 de Novembre de 1842 per una anotació de Joan Baptista Franquesa en un dietari del 1934 que encara es conserva.

Pere Franquesa, actual titular junt amb els seus fills, Joan i Jordi, recorda també un vitrall de la porta d’entrada on textualment hi deia: “Fundada el 1.842”, aquest element va desaparèixer a finals dels anys 30.
Així doncs, és la farmàcia més antiga del llavors municipi de Sant Andreu de Palomar, conservant els mobles d’estil Isabel II fets per l’ebenista Sr. Roviralta el 1882 per al seu fill farmacèutic  titular en aquell temps. L´any 1923, el pare i avi dels actuals titulars, Joan Baptista Franquesa i Ferrà compra la farmàcia a Lulís Gifre i Serra, essent-ne titular fins el 1962, any en què passar a regir-la el seu fill Pere fins el 2005 quan comparteixen la titularitat en Pere amb els seus fills Joan i Jordi fins a dia d’avui.
Breument, a banda de mantenir el mobiliari, la Caixa registradora National , aparells de ceràmica del s. XIX, el cordialer amb els seus pots de vidre pintats a mà i instruments d’apotecaria de més de cent anys, la farmàcia Franquesa es caracteritza per la seva cura de principis actius vegetals preparant fórmules magistrals exclusives per a problemes dermatològics tals com dermatitis atòpica, psoriasi, dermatitis seborreica i d’altres.
Aquest any esta d’aniversari fa 175 anys.

JORDI FRANQUESA I BORRÀS
Neix Febrer 1967 a Barcelona(Sant Andreu).
Facultat de farmàcia UB 1987-1992
M’agrada la investigació i desenvolupar productes nous. Agraeixo la resposta dels nostres clients que ens han ajudat a conèixer les propietats dels nostres productes i les seves activitats a nivell de pell i dermatologia.
La filosofia dels nostres productes és:
Productes inòcus, sense olis sintètics o de petroli, no agressius per la pell i la gent.

Origen dels materials:
Els productes que componen PREVENT AGE, estan subministrats per una empresa de Terrassa, però els seus orígens son molt variats.
Els envasos estan fabricats al Valles Occidental, per tant el radi de treball es molt petit, per el que podríem assegurar que es un producte Km cero. La producció i l’embassat de les cremes es fa integrament dins del Laboratori que hi ha muntat dins de la Farmàcia Franquesa.

 

MIV

Abrimos un canal de comunicación directo con los fabricantes, aportamos información sobre las composiciones de los productos, sus procesos productivos, su reciclaje y toda la información de carácter relevante para ti.
MIV es una plataforma viva, que aporta información viva y que está en constante evolución. Nuestra misión es que MIV forme parte de tu día a día. Podrás encontrarnos en moda, calzado, bolsos, alimentación, cosmética, parafarmacia,  bebidas,  productos industriales, productos para el ocio, productos deportivos y cualquier producto etiquetado o envasado.

MIV COSMÉTICA
Los productos cosméticos, deben aportar mucha información a los consumidores y por lo general sus  envases no lo permiten, por lo tanto los fabricantes se ven obligados a hacer unos manuales de instrucciones que se pierden en cuanto el cliente abre el envase. MIV permitirá a los fabricantes aportar toda la información necesaria y mucho más, y al cliente final con un solo gesto con su móvil tendrá acceso a toda esta información en cualquier momento, ya que se encontrará alojada en el mismo recipiente del producto.  Facilitamos el acceso a la información a las instrucciones de uso, a su composición, etc y sobre todo facilitamos el acceso a toda esta información en tantos idiomas como el fabricante desea y sin problemas de tamaño de letra.

Des de MIV, volem destacar l’activitat dels productes 1842, sobretot el efecte regeneratiu, que té aplicació per tractar arrugues, però també per tractar a nivell cosmètic, pells amb dermatitis atòpiques i psoriasis , per petites cremades com les solars.
Destaquem el consell personalitzat cap els clients quan ens demanen assessorament per la seva pell.
Punt de venda: C.Gran de St. Andreu, 260.
www.1842.cat  |  www.1842.biz

MIV mediante la tecnología NFC da poder a tu marca, tu producto y tu servicio y hace felices a tus clientes.
La nueva era de las experiencias de compra está aquí.
Únete a la experiencia MIV.